ALGEMENE VOORWAARDEN

PRIJZEN
Alle prijzen op de website zijn in euro’s en zijn exclusief handeling en verzendkosten.

BETALING/VERZENDING
Wanneer de betaling van de bestelling is overgemaakt zal de bestelling binnen 3 werkdagen worden verwerkt. (Feestdagen en vakantie dagen uitgezonderd) De bestelling word met post nl verzonden en u krijgt een track en trace code om bestelling te volgen.

Het is ook mogelijk om de aankoop op afspraak aan huis te laten bezorgen door NieQart (binnen de Zaanstreek) tegen een vergoeding. Voordeel u heeft het eerder in huis en het kan op tijdstippen bezorgt worden wat u het beste uitkomt. 

BESCHADIGING
NieQart is niet aansprakelijk voor het verlies ofwel de beschadiging van producten tijdens de verzending met post nl.  Breekbare accessoires worden zorgvuldig ingepakt, maar tijdens de verzending kan er mogelijk schade ontstaan. NieQart raad u aan om bij aankoop van een breekbaar accessoire een extra verzekering te nemen bij post nl. Vraag naar de mogelijkheden die NieQart voor u kan regelen qua verzekering voor een garantie verzending. 

GARANTIE/RETOUNEREN

Bij levering, bent u verplicht om de producten te inspecteren om te bepalen of ze voldoen aan de overeenkomst. Als u om welke reden dan ook niet volledig tevreden bent met uw bestelling, kunt u het item(s) binnen 7 dagen retourneren.

Stuur dan een e-mail naar info@nieqart.nl om een retour te melden.

. Alle te retourneren producten moeten in nieuwe, ongebruikte staat verkeren. Gebreken die zijn ontstaan als     gevolg van onzorgvuldig gebruik van de klant vallen niet onder de garantie.

Retourzending kosten worden niet terugbetaald.

Retourzendingen met onvoldoende porto worden niet aanvaard.

Op de retourzendingen die door NieQart wordt aanvaard, word het originele bedrag van het product   terugbetaald.

OVERMACHT
NieQart is niet gehouden tot het nakomen van enige verplichting aan de klant indien gehinderd door overmacht. In elk geval wordt onder overmacht verstaan transport vertragingen (stakingen).

PRIVACY
NieQart respecteert uw privacy. NieQart gebruikt klantinformatie alleen voor verwerking en verzending van orders en zal onder geen enkele omstandigheid worden verkocht, openbaar gemaakt of verspreid aan derden.

AUTEURSRECHT / COPYRIGHT
Alle afbeeldingen of gedeelten van afbeeldingen die op deze website beschikbaar zijn, zijn zonder uitdrukkelijke toestemming van NieQart ten strengste verboden te kopiëren en te gebruiken voor andere of eigen doeleinden.